Politica de confidentialitate

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Cunoastem importanta datelor dumneavoastra si ne angajam sa protejam confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor”, “Regulament”  sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

Este important pentru noi  sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in calitate de persoane vizate (utilizatori ai website-urilor www.avantitraining.rowww.cursenglezabusiness.ro si www.cursenglezamedicala.ro, clienti si potentiali clienti) in cadrul prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopurile listate mai jos.

Prezenta Politica de Confidentialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal se supune unor revizuiri periodice. Pentru a fi informat cu privire la eventuale modificari importante care pot avea un impact asupra prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa consultati periodic pagina Politica de Confidentialitate.

Prin bifarea faptului ca sunteti de acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal sau, dupa caz, prin continuarea utilizarii site-ului si serviciilor noastre ulterior parcurgerii acestei Politici, sunteti de acord cu aceasta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Cine suntem si cum ne puteti contacta

Aceasta politica de confidentialitate se refera la paginile web operate de Avanti Training Center SRL, cu sediul social in Cluj-Napoca, str.Dunarii 59, Scara 2, AP.15,  Judetul Cluj, Romania (denumita in continuare Avanti Training Center).

Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va incurajam sa contactati:

  • prin e-mail – la adresa: contact@avantitraining.ro
  • printr-o cerere transmisa prin posta la adresa Cluj-Napoca, str.Dunarii 59, Scara 2, AP.15,  Judetul Cluj, Romania
  • telefonic – la numarul: (+40) 759 098 717

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs. astfel:

  • Cand ne contactati folosind formularele de contact de pe acest website
    • Nume / Prenume, Adresa de email
  • Cand va programati pentru un curs demo online folosind formularele de pe acest website
    • Nume / Prenume, Adresa de email, Localitate, Telefon
  • Cand aplicati pentru a face parte din echipa noastra de traineri de limbi straine – Cariere
    • Nume / Prenume, Adresa de email, Localitate, Telefon, CV, Poza
  • Cand aplicati pentru newsletter-ul Avanti Training Center
    • Adresa de email
  • Cand cereti o oferta de pret personalizata pentre compania dvs
    • Nume companie / institutie, Adresa, Nume / Prenume, Adresa de email, Telefon

Fiecare formular are campul “Accept Politica de Confidentialitate“,  la bifarea caruia consideram ca v-ati dat acordul explicit pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.
Fara bifarea acestui camp, nu veti putea trimite mesajul si implicit datele dvs. cu caracter personal nu vor ajunge la noi.

Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs in timpul vizitarii site-ului nostru web, pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate intereselor dvs. Va invitam sa aflati mai multe detalii in acest sens prin consultarea sectiunii privitoare la scopurile prelucrarii de mai jos.

Pe site-ul nostru web putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal.
De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

  1. Pentru prestarea serviciilor Avanti Training Center in beneficiul dvs.

Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:

  • Trimiterea de oferte personalizate la cererea dvs;
  • Programarea unui curs demo de limbi straine la cererea dvs;
  • Oferirea de raspunsuri la solicitarile si intrebarile dvs adresate folosind formularele de contact;
  • Completarea si transmiterea certificatelor de competenta lingvistica;

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru trimiterea unei oferte personalizate pentru unul sau mai multe dintre serviciile noastre – cursuri de limbi straine sau audit lingvistic. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

  1. Pentru imbunatatirea serviciilor noastre

Ne dorim in permanenta sa va oferim cele mai bune cursuri de limbi straine. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs. de client, va putem invita sa completati formulare de satisfactie prin intermediul acestui website, email sau pe platformele – Facebook sau Google.

Analizam comportamentul (numarul de vizitatori per pagina, cuvintele cheie de pe motoarele de cautare etc.) folosind platformele:

Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate.

  1. Pentru marketing

Vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru serviciile care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite un mesaj pe adresa dvs. de email, continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la cursuri de limbi straine, informatii cu privire la oferte sau promotii.
Ne asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor dvs. si ca deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. si nu va  afecteaza similar intr-o masura semnificativa.

Folosim portalul MailChimp pentru a trimite newslettere (notificari pe email) – Politica de confidentialitate MailChimp

In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dvs. prealabil. Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin:

  • Accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi;
  • Prin contactarea Avanti Training Center folosind detaliile de contact descrise mai sus.

In anumite situatii, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. In orice situatie in care folosim informatii cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca  drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs cererii dvs.

  1. Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Acestea pot include:

  • Masuri de protectie a site-urilor web administrate de Avanti Training Center fata de atacuri cibernetice:
    • In special pentru plug-in-ul (modulul) pentru WordPress (platforma pe care sunt create website-urile administrate de Avanti Training Center) – Wordfence (Politica de confidentialitate Wordfence)
  • Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;
  • Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs. fundamentale.

De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale  cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal

Ca regula generala, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cat timp sunteti interesat de serviciile si activitatea Avanti Training Center – prin participarea la cursuri, acceptul de email-uri sau navigarea pe acest website. Va puteti dezabona oricand de la notificarile pe email accesand link-ul de dezabonare afisat in cadrul mesajelor.
Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

In ce tari transferam datele dvs. cu caracter personal

Datele inregistrate de Avanti Training Center nu se vand catre terti și sunt folosite doar in scopul imbunatatirii serviciilor Avanti Training Center.
In prezent, stocam si prelucram datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

Cu toate acestea, este posibil sa transferam anumite date ale dvs. cu caracter personal unor entitati localizate in Uniunea Europeana sau in afara Uniunii, inclusiv in tari carora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal.

Vom lua intotdeauna masuri pentru a ne asigura ca orice transfer international de date cu caracter personal este gestionat cu atentie cu scopul de a va proteja drepturile si interesele. Transferurile catre furnizorii de servicii si alte parti terte vor fi intotdeauna protejate prin angajamente contractuale si, dupa caz, prin alte garantii, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana sau schemele de certificare, precum Scutul de confidentialitate pentru protectia datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE catre Statele Unite ale Americii.

Ne puteti contacta oricand, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informatii despre tarile in care transferam datele dvs., precum si garantiile pe care le-am pus in aplicare cu privire la aceste transferuri.

Cum protejam securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si le stocam pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor.

Securitatea este un subiect extrem de important pentru noi. Website-urile administrate de Avanti Training Center folosesc certificate SSL. Certificatul SSL cripteaza informatiile dintre server si utilizator pentru a se asigura ca acestea nu sunt furate de catre intermediari.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi aveti

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal.

Prin citirea prezentei Politici ati luat la cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de Regulament, respectiv:

  • de a fi informati cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, articolul 13 si 14 din Regulament;
  • de acces la datele dumneavoastra cu caracter personal, articolul 15 din Regulament;
  • de rectificare a datelor dumneavoastra cu caracter personal articolul 16 din Regulament;
  • de stergere (“dreptul de a fi uitat”) a datelor personale, articolul 17 din Regulament;
  • de a obtine restrictionarea prelucrarii, articolul 18 din Regulament;
  • la portabilitatea datelor, articolul 20 din Regulament;
  • de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati rectificarea, actualizarea ori stergerea datelor in conditiile legii-in cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricand, in mod gratuit si fara justificare, articolul 21 din Regulament;
  • de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat, inclusiv crearea de profiluri articolul 22 din Regulament;
  • de a depune o plangere la Autoritatea de supraveghere ANSPDCP , articolul 77 din Regulament;
  • de a va adresa justitiei in cazul in care s-au constatat incalcari ale legislatiei in materie, articolele 78 – 79 din Regulament.

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Reamintim faptul ca ne puteti contacta in orice moment prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

  • prin e-mail – la adresa: contact@avantitraining.ro;
  • printr-o cerere transmisa prin posta la adresa Strada Dunarii, nr. 59, Ap.15, Cluj-Napoca, Cluj
  • telefonic – la numarul: (+40) 759 098 717
Scroll to top